gotlandsjunger.nu

Kvinnligt håravfall kan komma från mobilen

Apple är ett märke som har blivit känt över hela världen och nästan alla känner ett behov att ha minst en produkt därifrån. Kvinnligt håravfall kan tillsammans med Iphone bli värre. Deras produkter inom tekniken går allt mellan musikspelare till datorer, datortillbehör till telefoner, iPhonetillbehör till iPhoneskal och så vidare. Kanske skall kvinnor som lider av håravfall eller tunt hår använda den. Det som Apple dock inte riktigt tänkt igenom är deras senaste mobiltelefon iPhone 4, det är en rektangulär mobil med stor pekskärm och har många coola effekter inbyggt i sig. Det som då inte är så bra är att mobilen är helt gjord i glas. Det betyder att den otroligt lätt går sönder om man råkar tappa den i marken, vilket händer rätt ofta om man inte är hur försiktig som helst. Men vem är det nu för tiden, man kan ju inte gå runt i ständig oro för att man ska förstöra sin mobil. Som tur är det inte så svårt att laga den.

Comments are closed.